Plat dak met vloeibare verdichting

Als het is aangebracht door een professional, is vloeibare verdichting een snelle, gemakkelijke en efficiƫnte oplossing voor platte daken en allerhande renovaties. En het is duurzaam: vloeibare verdichting gaat gemakkelijk tot 25 jaar lang mee.

Voordelen

Nadat Lumco vloeibare verdichting heeft aangebracht, verhardt die tot een naadloos membraan. Dat ziet er niet alleen goed uit, het heeft nog een aantal andere voordelen.

Gemakkelijk renoveren

In de eerste plaats vormt vloeibare verdichting een snelle en adequate oplossing voor renovaties. Deze vorm van verdichting kan vaak bovenop de oude dichting worden geplaatst. Omdat we die niet hoeven af te breken, kunnen we vrijwel meteen overstappen naar het aanbrengen van de nieuwe afwerking. Voor de volgende toepassingen gebruiken we vaak vloeibare verdichting:

  • renovatie van platte daken
  • balkonrenovatie
  • renovatie van parkinginritten
  • renovatie van parkeergarages

Breed toepasbaar

Deze vorm van verdichting is ook een van de meest flexibele. Heel handig wanneer u om een ventilatie, kabeldoorgang, schoorsteen, dakkapel of ander detail heen moet werken, of wanneer verschillende systemen dienen te worden overbrugd.

Meer weten?

Contacteer ons gerust voor al uw vragen over vloeibare verdichting!

Lumco dakwerken - Watlingtonstraat 6 - 9000 Gent - Belgiƫ
info@lumco.be - T: +32 9 257 57 57