Roofing branden op een plat dak

Roofing is een populaire vorm van dakafdichting. Voor roofing gebruiken we bitumen, een afgeleide van aardolie gewapend met polyester of glasvlies. Voor professionele roofing en andere vormen van dakafdichting kunt u steeds terecht bij Lumco.

Voordelen

Door de jaren heen zijn roofing-technieken heel sterk geëvolueerd. Moderne roofing is meer dan ooit een duurzame manier van dakbedekking. Een plat dak afdichten met roofing heeft een aantal onmiskenbare voordelen:

  • goedkoop
  • duurzaam: oude roofing wordt volledig gerecycleerd; nieuwe roofing bestaat voor een groot deel uit gerecycleerd materiaal
  • meerdere lagen: voor zekere ondoordringbaarheid
  • bestendig: bestand tegen weer & wind
  • makkelijk te renoveren: bespaart u een grote kost op lange termijn
  • Meer weerstand op mechanische belasting 

Lumco gebruikt steeds de beste materialen en technieken om roofing te branden. Daarom kunnen we u garanderen dat de kwaliteit van het opgevangen regenwater niet wezenlijk verschilt dan dat bij EPDM. Heeft u mechanische filtering, dan kunt u opgevangen regenwater dus perfect hergebruiken.

Roofing branden

Roofing kan op een aantal manieren worden aangebracht, maar roofing branden is waarschijnlijk de meest gebruikte techniek.

Lumco heeft tientallen jaren ervaring in het branden van roofing. Onze experts weten raad met elke dakbedekkingstechniek en -methode en werken steeds in overleg met u. Lumco werkt professioneel, volgens een strikte planning en conform alle veiligheidsvoorschriften. Ook de WTCB-richtlijnen worden nauwgezet gevolgd. Alle door Lumco gebruikte producten zijn gekeurd.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het branden van roofing? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag snel verder. 

Lumco dakwerken - Watlingtonstraat 6 - 9000 Gent - België
info@lumco.be - T: +32 9 257 57 57