Dakwerken voor particulieren en professionals

Algemene dakwerken Lumco is een betrouwbare partner voor zowel particuliere als professionele klanten. 

Bedrijven en particulieren

Vooraleer wij een voorstel maken, komen we bij u ter plaatse om het project te bespreken. Samen met u overlopen we de mogelijkheden, voor- en nadelen van scenario’s en uw wensen. Daarna werken we voor u een gedetailleerde offerte uit.

Gaat u akkoord met het voorstel, dan beginnen we met het opstellen van een planning. We zien erop toe dat iedereen van Lumco zich strikt aan die vooropgestelde richtlijnen houdt – zowel op vlak van uitvoering als op dat van timing.

Lumco staat garant voor een kwaliteitsvolle service. Komt er na de afwerking van het project een probleem op de proppen, dan lossen wij dat op.

Lumco bestaat al sinds 1879. Wij vertrouwen in de ervaring en de professionaliteit van onze medewerkers. Daarom zijn we er gerust in u een stevige garantie aan te bieden, zodat ook u jarenlang gerust bent.

Architect

Samen met u werken we plannen, voorstellen en haalbaarheidsstudies uit. We houden rekening met best practices vanuit uw optiek, en innovatieve technieken en materialen vanuit de onze.

Daarna gaan we over tot een offerte op maat. Die is gedetailleerd en verzameld al het nodige, zodat er tijdens of na de uitvoeringen zeker geen onaangename verrassingen opborrelen.

We stellen een planning op met deadlines waar we ons stipt aan houden. Tijdens het gehele proces – van opmeting over planning tot uitvoering en nazorg – dragen wij open en duidelijke communicatie hoog in het vaandel.

Aannemer

Ook hoofdaannemers werken graag samen met Lumco. Als onderaannemer zorgen wij voor de technische uitvoering van het bouwproject. Daarbij leveren we alles aan binnen het afgesproken budget en de vooropgestelde termijn.

Wat we ons team opleggen, verwachten we ook van onze hoofdaannemers:

  • goede communicatie
  • beschikbaarheid voor de klant
  • opvolging in de werf
  • duidelijke, gedetailleerde en transparante prijsafspraken conform het lastenboek
  • naleven van de planning

Omdat ons vertrouwen in ons ervaren en gemotiveerd team keer op keer wordt beloond, zijn we er gerust in u een correcte uitvoering te garanderen.

Syndicus

Als beheerder van gebouwen wordt u vaak geconfronteerd met specifieke vragen van eigenaars, schadegevallen, te renoveren gebouwen en andere kwesties.

Lumco treedt u hier graag in bij. Onze troeven: gedegen voorbereiding, goede communicatie en nauwkeurigheid.

Nadat we een vraag of probleem van u binnenkregen, geven we u professioneel advies op basis van een voorafgaande analyse. Voor de werkzaamheden die we in ons advies voorstellen, werken we een professioneel voorstel (prijs, planning, timing) uit.

De werken zelf voeren we uit volgens de regels van de kunst: stipt, correct en conform alle veiligheidsvoorschriften. Bij werkzaamheden aan gebouwen met meerdere eigenaars leggen we het nodige anticipatievermogen aan de dag.

Indien nodig kunnen we u assisteren bij het verantwoorden van bepaalde ingrepen of werkzaamheden. Want zeker als het over grote budgetten gaat, kan een genuanceerde, volledige uitleg veel latere problemen voorkomen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust!

Lumco dakwerken - Watlingtonstraat 6 - 9000 Gent - België
info@lumco.be - T: +32 9 257 57 57