Dakisolatie van uw plat dak

Isolatienormen worden de laatste jaren steeds strenger. En terecht, want het milieu is een kostbaar goed. Maar ook voor uw portemonnee loont het om te investeren in een duurzaam dak. Hoe minder warmte u verliest, hoe kleiner uw energiefactuur. Daar zorgt Lumco voor.

Belangrijk

Vlaanderen schrapt belastingvoordeel op dakisolatie vanaf 1 januari 2017. Er blijft wel een energiepremie bestaan voor wie in dakisolatie investeert, maar die verlaagt ook vanaf eind dit jaar. 
Laat uw dak dus isoleren voor 1 januari 2017 om nog van dit belastingsvoordeel te kunnen genieten!
Meer informatie

Dakisolatie zoals het moet                                  

Goede isolatie staat niet zomaar gelijk aan dikke isolatie. Elk daktype vereist een eigen materiaal, techniek, dampscherm en meer. Lumco zorgt ervoor dat bij de dakisolatie van uw plat dak álles goed zit. Zo herleiden we het warmteverlies tot een absoluut minimum en worden vochtproblemen in de kiem gesmoord. Onze professionals zorgen er ook voor dat uw dakisolatie op de juiste plaats blijft zitten.

Investeer in degelijke dakisolatie

Lumco heeft jarenlange ervaring in dakisolatie van uw plat dak. We houden de vinger aan de pols voor nieuwe ontwikkelingen in technieken en materialen. Of het nu gaat om rots- of glaswol, PUR- of PIR-platen of cellenglas: Lumco weet raad. We staan u ook graag bij met advies over wetgeving en subsidies

Contacteer ons gerust voor al uw vragen over dakisolatie voor uw plat dak. Of vraag meteen uw offerte op maat.

Lumco dakwerken - Watlingtonstraat 6 - 9000 Gent - België
info@lumco.be - T: +32 9 257 57 57