Terras- of balkonrenovatie

Merkt u dat de onderzijde van uw balkon sporen van water vertoont? Dan is het tijd voor een renovatie. Lumco dicht uw balkon of terras op dezelfde manier als een dak. Het is enkel op die manier dat verdere waterschade en eventueel betonrot kan worden voorkomen.

Volledige terras- of balkonrenovatie

De professionals van Lumco gaan steeds grondig te werk. Dat doen we al jarenlang voor uw dak, maar ook voor uw terras en balkon dragen we nauwkeurigheid en precisie hoog in het vaandel.

Balkonrenovatie kan op twee manieren worden uitgevoerd:

Nieuwe afwerking

Voor de meer ingrijpende balkonrenovatie breken we de bestaande afwerking uit tot op de dragende betonstructuur. Die structuur verdichten we opnieuw met roofing, vloeibare verdichting of een andere vorm van verdichting. Daarbovenop komt de nieuwe afwerking. Dat kunnen chape en tegels zijn, of tegels op tegeldragers.

Bovenop de bestaande afwerking

De andere vorm van balkonrenovatie is minder radicaal. We bepalen eerst of uw bestaande afwerking voldoende stabiel is. Als dat zo is, dan voorzien we meteen daarbovenop een nieuwe, gewapende verdichting op basis van vloeibare componenten. Voor de toplaag kiest u zelf de kleur en ruwheid.

Het resultaat

Nadat Lumco uw balkon of terras onder handen heeft genomen, krijgt u een balkon of terras dat er zo goed als nieuw uitziet. Geen gaten, oneffenheden of overbodige naden dus.

Meer weten?

Contacteer Lumco voor al uw vragen over terras- of balkonrenovatie. Wij staan u graag bij met advies. Vraag ons gerust ook naar een offerte op maat

Lumco dakwerken - Watlingtonstraat 6 - 9000 Gent - België
info@lumco.be - T: +32 9 257 57 57 - F: +32 9 257 57 00